Werken bij Elro

Hoeveel techniek ons ook ten dienste staat, dakdekken is mensenwerk. We zijn daarom zuinig op onze talenten. Als jij gemotiveerd bent en enthousiast je werk doet, zorgen wij ervoor dat je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Door bijscholing, maar natuurlijk in de praktijk: je leert de fijne kneepjes van het vak van ervaren collega’s.

Dat dak verdient Elro

Het dak is niet enkel een schild tegen de elementen, maar een bewaarder van de verhalen en herinneringen eronder. Elk dak symboliseert geborgenheid en veiligheid, en omarmt de rijke levensverhalen die eronder worden geleefd.

Werken bij Elro:

Iedere dag scherp, creatief en gemotiveerd

Theorie en praktijk

Als Elro medewerker volg je je scholing met name bij Tectum, hét opleidingsinstituut van de branche. Omdat onze mensen ons kapitaal zijn, doen wij er alles aan je op het allerhoogste niveau te brengen en te houden.

Erkend leerbedrijf

Elro is een door SBB erkend leerbedrijf. SBB is het kennis- en advies- centrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. SBB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Carefos Academy

Weet je nog niet zeker of je dakdekken echt iets voor jou is? Elro doet mee aan de Carefos Academy: een opleidingsprogramma van 9 maanden waarin je (betaald) kennis maakt het dakdekken, glaszetten, isoleren en zonnepanelen monteren. 

Jouw bijdrage is onmisbaar

Vacatures

We werken door heel Nederland

Elro Duurzame Daken heeft vier vestigingen, in Apeldoorn, Gorinchem, Alkmaar en Son. Vanuit deze vestigingen werken wij aan daken door heel Nederland, van vastgoed van professionals als corporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.

Enthousiaste, gemotiveerde mensen zijn bij ons vrijwel altijd welkom. Soms vragen we specifieke kennis en ervaring, maar soms is jouw bereidheid om opgeleid te worden al voldoende. Klik op onderstaande button en bekijk welke vacatures we op dit moment hebben. Staat er niks voor je bij? Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook!