Over Elro

Kwaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid. Dat zijn al sinds de oprichting in 1987 de kernwaarden van Dakbedekkingsbedrijf Elro. Onze kracht komt voort uit jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, goed geschoolde vakmensen en toepassing van hoogwaardige, duurzame materialen.

Elro levert een breed pakket diensten voor platte en licht hellende daken. Op deze website vindt u hiervan een representatief overzicht. Voor details en maatwerk-afspraken kunt u uiteraard het beste contact met ons opnemen.

Wij hechten eraan langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers aan te gaan. Zo kunnen we niet alleen de kwaliteit van uw dak(en) garanderen, maar kunnen we ook de meeste kostenefficiënte oplossingen realiseren. Dit uitgangspunt is een belangrijke reden voor onze stabiele groei sinds de oprichting en ons huidige landelijke werkterrein.

Kwaliteit, Landelijke dekking

Vanuit vestigingen in Apeldoorn, Gorinchem, Alkmaar en Son is Elro actief in heel Nederland. Tot onze opdrachtgevers behoren woningbouwverenigingen, gemeenten, zorginstellingen, verzekeraars, pensioenfondsen, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en institutionele beleggers. Nieuwbouwaannemers en particulieren behoren niet tot de doelgroepen van Elro.

Elro duurzame daken is onderdeel van Carefos, de specialist voor het onderhoud en de renovatie van de buitenschil van gebouwen. Carefos bundelt de krachten van specialistische bedrijven en kan zo een breed dienstenprogramma van hoog niveau aanbieden.

Elro dakdekker met dakleer

Regiokaart Elro

Certificaten

Voor Elro zijn kwaliteitsbewustzijn en klanttevredenheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarnaast staan veiligheid en beperking van milieubelasting centraal in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij zijn in bezit van:

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem, Dakbeheer B.V.”

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem, Dakbedekkingsbedrijf Elro B.V.”

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem, Elro Dakbedekking B.V.”

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem, Elro Dakbedekking Zuid B.V.”

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem, Elro Dakveiligheid B.V.”

ISO 14001 certificaat

“Milieuzorgsysteem, Dakbeheer B.V.”

ISO 14001 certificaat

“Milieuzorgsysteem, Dakbedekkingsbedrijf Elro B.V.”

ISO 14001 certificaat

“Milieuzorgsysteem, Elro Dakbedekking B.V.”

ISO 14001 certificaat

“Milieuzorgsysteem, Elro Dakbedekking Zuid B.V.”

VCA certificaat

“Veiligheid, Dakbeheer B.V.”

VCA certificaat

“Veiligheid, Dakbedekkingsbedrijf Elro B.V.”

VCA certificaat

“Veiligheid, Elro Dakbedekking B.V.”

VCA certificaat

“Veiligheid, Elro Dakbedekking Zuid B.V.”

VCA certificaat

“Veiligheid, Elro Dakveiligheid B.V.”

VGO-Keur

“Kwaliteitssysteem, Elro Dakbedekkingsbedrijf B.V. Apeldoorn”

BDA certificaat

“Kwaliteit van uitvoering”

KOMO procescertificaat

“Uitvoering, Dakbedekkingsbedrijf Elro B.V.”

KOMO procescertificaat

“Uitvoering, Elro Dakveiligheid B.V.”

Branche-organisatie

Elro is lid van Vebidak, de branchevereniging voor bitumineuze- en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak behartigt de collectieve en individuele belangen van de lid-bedrijven in de branche en hanteert strikte lidmaatschapscriteria.

Voor meer informatie over branchevereniging Vebidak gaat u naar: www.vebidak.nl

Logo Vebidak

De kracht van samen

Wij zijn onderdeel van Carefos. Binnen Carefos werken specialistische bedrijven in onderhoud en renovatie samen. Allemaal bewezen bedrijven, de beste in hun vakgebied. Samen bundelen we krachten om de klus van de toekomst te klaren. Met als uiteindelijke doel: de buitenkant van gebouwen in Nederland volledig energieneutraal te maken.
Samen verduurzamen, samen doen!
Carefos