Dakrenovatie

Kwaliteit, duurzaamheid en betrokkenheid. Dat zijn al sinds de oprichting in 1987 de kernwaarden van Dakbedekkingsbedrijf Elro. Onze kracht komt voort uit jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, goed geschoolde vakmensen en toepassing van hoogwaardige, duurzame materialen.

Waarom Elro?

Elro is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de realisatie van duurzame daken.

Wij realiseren, renoveren en onderhouden daken voor professionele woningbeheerders als corporaties, projectontwikkelaars, beleggers en vastgoedbeheerders. Onze daken leveren een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van woningen, winkels en bedrijfspanden.

Elro Duurzame Daken Renovatie

Hoogwaardige producten

Als het gaat om dakmaterialen, werken wij met hoogwaardige producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan en optimale bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Of het nu gaat om bitumen, EPDM, PVC of een ander type dakbedekking, we zorgen ervoor dat het materiaal van uw keuze zorgvuldig wordt geïnstalleerd en naadloos aansluit op uw dakstructuur.

Ons doel is om u een dakrenovatie van hoge kwaliteit te bieden, uitgevoerd door professionals die zorgvuldig te werk gaan en aandacht hebben voor elk detail. We streven naar duurzame oplossingen die uw platte dak beschermen en de levensduur ervan verlengen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dakrenovatiediensten voor platte daken. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvende offerte op maat. Laat ons uw platte dak weer in optimale conditie brengen!

Certificaten

Voor Elro zijn kwaliteitsbewustzijn en klanttevredenheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarnaast staan veiligheid en beperking van milieubelasting centraal in het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij zijn in bezit van:

ISO 9001 certificaat

“Kwaliteitssysteem”

VCA ** certificaat

“VGM-beheerssysteem,”

ISO 14001 certificaat

“Milieuzorgsysteem”

BDA certificaat

“Kwaliteit van uitvoering”

KOMO procescertificaat

“Uitvoering, Dakbedekkingsbedrijf Elro B.V.”

KOMO procescertificaat

“Uitvoering, Elro Dakveiligheid B.V.”

VGO-Keur

“Kwaliteitssysteem, Elro Dakbedekkingsbedrijf B.V. Apeldoorn”