Energiedaken

Bent u op zoek naar manieren om duurzame energie op te wekken en uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over energiedaken en hoe ze kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Over energiedaken

Wat zijn energiedaken? Energie- of groendaken zijn dakconstructies die zijn uitgerust met verschillende technologieën om energie op te wekken. Ze kunnen zowel zonne-energie als windenergie benutten, afhankelijk van de specifieke configuratie. Deze daken bieden niet alleen een hernieuwbare bron van energie, maar hebben ook andere voordelen zoals het verbeteren van de luchtkwaliteit, het verminderen van de warmte-isolatie en het bevorderen van de biodiversiteit.
Elro Duurzame Daken installatie zonnepanelen

PV Zonnepanelen

Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. In het kader van zonnepanelen hebben wij de beschikking over een lichtgewicht zonnepaneel. Het gewicht van dit paneel is 50% van een traditioneel zonnepaneel waardoor ook op lichtere constructies zonnepanelen geplaatst kunnen worden zonder dat hiervoor bouwkundige aanpassingen aan het gebouw gedaan hoeven te worden. Wij onderbouwen de werking van deze systemen, de installatieprocedure en de mogelijke opbrengsten graag met u in een persoonlijk gesprek. Daarnaast bieden we ook praktische tips en richtlijnen voor het kiezen van het juiste energiedak voor uw specifieke situatie.

Meer informatie

Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en streven naar een duurzamere toekomst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt.