Vacatures

Op zoek naar een uitdagende functie in een dynamisch team? Hier vindt u al onze openstaande vacatures. Sluit u aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst!

Administratief medewerker

Receptionist

Administratief Medewerker gezocht met bewezen ervaring, sterke communicatievaardigheden, nauwkeurig en flexibel. Vertegenwoordigt ons bedrijf zowel zelfstandig als in teamverband.
Administratief medewerker

Administratief medewerker

Goede communicatieve vaardigheden vereist, bedreven in MS-Office en Exact-software, met een nauwkeurige en flexibele werkinstelling. Moet zelfstandig en in een team kunnen werken, en representatief en sociaal zijn
Elro Duurzame Daken Werken bij

Voorman dakdekker

Ter versterking van ons team zijn wij voor onze vier vestigingen op zoek naar voorman-dakdekkers. Kun jij zelfstandig werken en de verantwoordelijkheid voor projecten dragen?
Vacature Elro Duurzame Daken-01226

Leerling dakdekker

Kom jij net van school en wil je graag op hoogte aan de slag? Bij ons word je opgeleid tot gekwalificeerd dakdekker, verdien je direct een prima salaris en kun je je blijven ontwikkelen. Ben je gemotiveerd, neem dan contact met ons op. Je kunt werken in je eigen regio!
Vacature service

Service- en onderhouds-medewerker

Voor de versterking van onze teams zijn wij in alle regio’s op zoek naar enthousiaste service- en onderhoudsmedewerkers. Heb jij ervaring met het werken op daken en ben je gemotiveerd om je verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op!