Elro als werkgever

Hoeveel techniek ons ook ten dienste staat, dakdekken is mensenwerk. We zijn daarom zuinig op onze talenten. Als jij gemotiveerd bent en enthousiast je werk doet, zorgen wij ervoor dat je alle kansen krijgt je ontwikkelen. Door bijscholing, maar natuurlijk in de praktijk: je leert de fijne kneepjes van het vak van ervaren collega’s.

Dakdekken is mensenwerk

Elro is al sinds 1987 actief in de markt. Vanaf dag 1 hebben we ernaar gestreefd de beste te zijn in ons vak. We werken alleen voor professionele opdrachtgevers als woningcorporaties en commercieel vastgoedbeheerders. We bieden ze diensten en producten waar ze 100% van op aan kunnen. Dat vraagt van ons maximale inzet en continu verbeteren, iedere dag weer.

Daar krijg je als Elro-medewerker ook veel voor terug:

Theorie en praktijk

Als Elro medewerker volg je je scholing met name bij Tectum, hét opleidingsinstituut van de branche. Omdat onze mensen ons kapitaal zijn, doen wij er alles aan je op het allerhoogste niveau te brengen en te houden.

Erkend leerbedrijf

Elro is een door Fundeon erkend leerbedrijf. Fundeon is het kennis- en advies- centrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. SBB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Vacatures

We werken door heel Nederland

Elro Duurzame Daken heeft vier vestigingen, in Apeldoorn, Gorinchem, Alkmaar en Son. Vanuit deze vestigingen werken wij aan daken door heel Nederland, van vastgoed van professionals als corporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.

Enthousiaste, gemotiveerde mensen zijn bij ons vrijwel altijd welkom. Soms vragen we specifieke kennis en ervaring, maar soms is jouw bereidheid om opgeleid te worden al voldoende. Klik op onderstaande button en bekijk welke vacatures we op dit moment hebben. Staat er niks voor je bij? Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook!