kennis van dakinnovaties

Brochure Dakveiligheid

ELRO0024_Dakveiligheid

Dakveiligheid: 0183 689 726

Dakveiligheid

Werken op een dak brengt risico’s met zich mee. Elro besloot in 2003 haar bedrijfsactiviteiten daarom uit te breiden met dakveiligheidsvoorzieningen en -systemen op platte en licht hellende daken. Het resultaat hiervan was de oprichting van Elro Dakveiligheid B.V.

Zcure
Inmiddels biedt Elro Dakveiligheid ook oplossingen voor verticale systemen bij gevels, atriums, loggia’s of ander specialistisch maatwerk. Via haar onderdeel Zcure worden producten geleverd voor het veilig werken op hoogte in diverse branches.

Voor meer informatie zie ook de website van Zcure.

Zcure

 

 

 

 

Veilige werkomgeving
Elro Dakveiligheid brengt de aanwezige risico’s op uw dak in kaart en biedt concrete oplossingen voor een veilige werkomgeving: van Risico Inventarisatie & Evaluatie tot het installeren en keuren van dakveiligheidsvoorzieningen. Inmiddels zijn door heel Nederland diverse noodzakelijke dakveiligheidsprojecten gerea- liseerd. Ook voor hekwerken, kooiladders, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere voorzieningen die gerelateerd zijn aan dakveiligheid bent u bij Elro aan het juiste adres.

Meer relevante informatie kunt u vinden op:

NEN795

MinSZW

VROM

ARBouw

Aansprakelijkheid veilig werken op hoogte